Išči
sveže in zdravo

O nas

Leon je prijeten lokal, ki se nahaja v samem centru Maribora. Ponaša se se pestro ponudbo zdravih prigrizkov, ki si jih lahko privoščite za malico, kosilo ali večerjo. Sestavine, ki jih uporabljamo, so kakovostne, ponudbo pa prilagajamo sezoni.

Oglejte si meni
Naš meni

SESTAVLJAJO

Sveže pečen in hrustljav lasten kruh, namazi po lastnih recepturah polni presenečenj in priprava z ljubeznijo pač naredijo razliko. Sendviči pri Leonu so res posebni!

Solate pripravljene iz sveže zelenjave iz bližnje okolice, so pomemben del naše ponudbe. Dobite jih lahko na hitro za s seboj ali pa si za uživanje A’la Carte vzamete čas kar pri nas.

V naši ponudbi se najde ogromno sladic in na nekatere, ki jih dnevno pripravljamo sami, smo še posebej ponosni. Pravi New York Cheesecake ali pa Brownie z višnjami in naši Muffini so le nakateri izmed njih.

Ker predpripravljeni napitki za nas niso zadovoljiva rešitev, vam vaš kozarec zdravja zmešamo sproti iz svežih sestavin. Pri tem uporabljamo tudi jogurte sirarne Čuš, ki so med najkvalitetnejšimi na tržišču.

Naši izurjeni zaposleni znajo kuhati odlično kavo. Illy nas spremlja že od otvoritve in kava je eden izmed naših pomembnih izdelkov, kjer po kvaliteti priprave odstopamo od povprečja. Seveda vam pripravimo tudi coffee to go!