Search
 

Politika piškotkov

Naša spletna stran https://prileonu.si uporablja piškotke in druge podobne tehnologije (v nadaljevanju piškotki). Piškotke uporabljajo tudi naši partnerji, s katerimi smo povezani. V spodnjem besedilu lahko najdete dodatne informacije o piškotkih, ki jih na naši spletni strani uporabljamo.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne enostavne datoteke, ki se nahaja na naši spletni strani in se shranijo na vašem brskalniku. Informacije, shranjene v njih, se lahko ob naslednjem obisku vrnejo našim strežnikom ali strežnikom ustreznih tretjih oseb.

KAJ JE SKRIPT?

Skript je del programske kode, ki se uporablja za pravilno in interaktivno delovanje našega spletnega mesta. Ta koda se izvede na našem strežniku ali v vaši napravi.

SOGLASJE

Ko prvič obiščete našo spletno stran, se vam bo na desni strani prikazalo pojavno okno z razlago o piškotkih. Takoj ko kliknete »Shrani nastavitve«, se strinjate z uporabo kategorij piškotkov in vtičnikov, ki ste jih izbrali v pojavnem oknu, kot je opisano v tej politiki piškotkov. Uporabo piškotkov lahko onemogočite prek brskalnika, vendar upoštevajte, da naše spletno mesto morda ne bo več delovalo pravilno.

PIŠKOTKI

Tehnični oz. funkcionalni piškotki: Nekateri piškotki zagotavljajo, da nekateri deli spletnega mesta delujejo pravilno in da vaše uporabniške nastavitve ostajajo znane. Z namestitvijo funkcionalnih piškotkov vam olajšamo obisk našega spletnega mesta. Tako vam med obiskom našega spletnega mesta ni treba večkrat vnašati istih podatkov in izdelki na primer ostanejo v vaši košarici, dokler ne plačate. Te piškotke lahko uporabljamo brez vašega soglasja.

Analitični piškotki: Za optimizacijo izkušnje spletnega mesta za naše uporabnike uporabljamo analitične piškotke. S temi analitičnimi piškotki dobimo vpogled v uporabo našega spletnega mesta. Prosimo za vaše dovoljenje za namestitev analitičnih piškotkov.

Gumbi za socialna omrežja: Na našem spletnem mestu smo vključili gumbe za Facebook in Instagram za promocijo spletnih strani (npr. »Všeč mi je«, »pin«) ali skupno rabo (npr. »Tweet«) v družabnih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Ti gumbi delujejo z uporabo kod kode, ki prihajajo iz Facebooka in Instagrama. Ta koda postavlja piškotke. Ti gumbi za družabna omrežja lahko shranjujejo in obdelujejo tudi nekatere informacije, tako da se vam lahko prikaže prilagojen oglas. Preberite izjavo o zasebnosti teh družbenih omrežij (ki se lahko redno spreminjajo), če želite prebrati, kaj počnejo z vašimi (osebnimi) podatki, ki jih obdelujejo s temi piškotki. Pridobljeni podatki so v največji možni meri anonimizirani. Facebook in Instagram se nahajata v ZDA.

WOOCOMMERCE

Woocommerce uporabljamo za upravljanje spletne trgovine.

Ime shranjevanje Funkcija
wc_cart_hash_* Na sejo Predmete shranjuje v nakupovalni košarici
wc_fragments_* persistent
wc_cart_created Na sejo Shranjuje izvedena dejanja na spletni strani
woocommerce_items_in_cart Na sejo Predmete shranjuje v nakupovalni košarici
woocommerce_cart_hash 1 dan Predmete shranjuje v nakupovalni košarici
wp_woocommerce_session_* Na sejo Shranjuje izvedena dejanja na spletni strani

MAIL CHIMP

Mail Chimp uporabljamo v namene marketinga.

Ime Shranjevanje Funkcija
Marketing/Sledenje
mailchimp.cart.previous_email Na sejo Shranjuje informacije z namenom ponovnega parketiranje
mailchimp.cart.current_email Na sejo Shranjuje informacije z namenom ponovnega parketiranje
mailchimp_cart_previous_email Na sejo Shranjuje informacije z namenom ponovnega parketiranje
mailchimp_cart_current_email Na sejo Shranjuje informacije z namenom ponovnega parketiranje
Statistics
mailchimp_landing_site 1 mesec Shrani, katera stran je bila obiskana prva
Purpose pending investigation
mailchimp.cart.*

FACEBOOK

Facebook uporabljamo za prikazovanje vsebin.

Ime Shranjevanje Funkcija
Marketing/Sledenje
actppresence 1 leto Upravljanje pogostosti prikazovanja oglasov
_fbc 2 leti Shrani zadnji obisk
fbm* 1 leto Shrani podrobnosti profila
xs 3 mesece Shrani ID seje
fr 3 mesece Omogočite prikazovanje oglasov ali ponovno ciljanje
_fbp 3 mesece Shranjuje in sledi obiskom na spletnih mestih
datr 2 leti Zagotoviti preprečevanje goljufij
sb 2 leti Shrani podrobnosti brskalnika
*_fbm_ 1 leto Shrani podrobnosti profila
Funkcionalni
wd 1 teden Določite ločljivost zaslona
act 90 dni Ohranja uporabnike prijavljene
c_user 90 dni Shrani edinstven ID uporabnika
csm 90 dni Zagotoviti preprečevanje goljufij
presence Na sejo Shranite in sledite, če je zavihek brskalnika aktiven

UPRAVLJANJE S PIŠKOTKI

S spletnim brskalnikom lahko samodejno ali ročno brišete piškotke. Določite lahko tudi, da nekaterih piškotkov ni mogoče namestiti. Druga možnost je, da spremenite nastavitve spletnega brskalnika, tako da boste prejeli sporočilo vsakič, ko namestite piškotek. Za več informacij o teh možnostih glejte navodila v razdelku Pomoč vašega brskalnika. Upoštevajte, da naša spletna stran morda ne bo delovala pravilno, če so vsi piškotki onemogočeni. Če v svojem brskalniku izbrišete piškotke, bodo po ponovnem obisku naših spletnih mest po vašem soglasju znova shranjeni.

VPRAŠANJA

Vsa vprašanja lahko naslovite na: NAJBOLJŠA HRANA, d.o.o., Trg Leona Štuklja 3, 2000 Maribor, info@prileonu.si, +386 41 205 309 .